Kırım’da Tatar Medya Susturuluyor


ATR'nı elimzden almaq - bizlerge, qartlarımızğa ettik küçücük sabilerimizge Karşı yapılğan Bir gasp,haksızlıq, cinayettir!

   1 Nisan Rusya Federasyonu qanunlarına kore Kırım medyasının lisans müracatı süresi bitmektedir 2015 Tarihinde ettik televizyonları ATR, Lale A.Ş. Radyo Meydan Ile Ilgili Tüm evrakların diqqatle, ihtimamla Dördüncü DeFa hazırlanaraq sunulmasına Rağmen, Kırım idaresinden hayır cevabını almaqtayız. Hem de ciddi Bir açıqlama gösterilmeden. 
   ATR Bizler içun bugün Tarihten sanatqa, ahlaqtan dinge, iktisadiyattan İctimai meselelerge, ilimge ettik Tilden quvançtan açığa kader butun yaşayışımıznı icine Algan Bir balaban dünyadır! 
O Kırım Dışında, dünyanın Dört Bir Yanında, yaşağan halqımız içun de biricik Vetan penceresi, milleti Ile bağdır ettik şenliktir. , Kederlenemız ettik hatırlaymız hayal etemız ettik, gurırlanamız quvanamız..
   Bizler ATR Ile inanamız ... daha Yahşi kelecekke Kendi halqımızğa ettik ettik. Içun Bizler O kelecek nesillerge ziyaretinde, içtimayi ziyaretinde Bir Manada kultur renesansın temelinı atqan Bir muessesedir, ama hiç de bazılarnın kormek ziyaretinde kostermek istegenleri Kibi Kırım içun Bir Siyasi telüke degildir!
    Facebook, Vkontakte Odnoklasniki Kibi serbest İctimai Ağlar devrinde, ATR aqqında 'Siyasi telüke' taşıy demek tr az ciddiyetten uzaq bir söz olsa Kerek A.Ş., ama anlayanlarğa ELBETTE ki ... 
   Yoqsa Tarafsız haber yapmaq, yahşılıqnı korgende 'Yahşi' yamanlıqnı duyğanda 'yaman' demek ettik demek  Kırım toplulığı içun Bir telüke mi arzete? 
   Yoqsa Bu bir cinayet OLGAN da Haberimiz mi yoq bundan? 
   Yoqsa medya toplumnın tuşunce arzularnın kostergesi Olması kerekmiy mı ettik? 
   Yoqsa insan bedeninde ağrı olmazsa gangren, kanser VEYA Gipotit 'C' o adam VEYA toplumnı yavaş yavaş öldürmez mı? 
   Memnun olmalari kerekmez mı ki Yada 'olmağanlar memnun' - tuşuncelerini cemiyet İçindeki vaziyetnı ogrendikleri içun ziyaretinde insanlarnın kerçek bilgilernı aldıqları içun A.Ş.? Yoqsa para ziyaretinde makam içun onlara işitmek istegenlernı soylegen eki yüzlüler Kibi olamq daha mı onaytlı herkes içun? 
   Siyasetnı Aramay halqımız ATR'de, dostlar! Ama içtimayi, iktisadiy, psiholojik kultur suallerine cevaplar aray Çözüm yollarnı ettik ettik. Üç yuz yıllıq susızlığını dindire yürek acısını, asretliknı ... Bu kendine kore ziyaretinde Bir Nefes, ruhının derinliklerine kader Yaqin OLGAN dünya! ATR'nı elimzden almaq - bizlerge, qartlarımızğa ettik küçücük balaçıqlarımızğa Karşı yapılğan Bir haksızlıq, cinayettir ettik gasp! 

basiret.info

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen konuyla alakalı yorumlar yapın. Kırımın Sesi