SUNGURLU KIRIM DERNEĞİ KIRIM TATAR KÜLTÜRÜNÜ ANKARA’DA TANITTILAR

sungurlu kırım tatar

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sungurlu Şubesi 15-18 Haziran 2015 günlerinde Ankara’da Kırım tatar kültürünü tanıttılar. Yaklaşık 40 bin kişinin ziyaret ettiği organizasyon Ankara’da bir ilk olma özelliğini taşıyor.
sungurlu kırım tatar

 Kırım Dernek Başkanı Adil Uzar yaptığı açıklamada ‘Özellikle 17 bayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar bu organizasyonun kahramanları.

sungurlu kırım tatar


Ankara AKM’de 3.Çorum tanıtım günlerine Kırım Türkleri Derneği olarak yerimizi aldık. Bizlere maddi ve manevi her türlü desteklerini bizlerden esirgemeyen Valimiz Ahmet Kara beye Kaymakamımız Mitat Gözen beye Belediye başkanımız Abdülkadir Şahiner beye Ukrayna Büyükelçiliğine Kırım Türkleri Derneği genel merkezine Türk Ocakları na Prof Dr.Enver Aydoğan hocamıza bizleri telefonla arayarak desteklerini esirgemeyen dernek başkanlarına Ankara da oturan ve bizleri onurlandıran hemşerilerimize ve Kırım Kökenli soydaşlarımızı yönetim kurulu üyelerimize ve cansiperane Millet Vatan Kırım duygusu ile çalışan özellikle kadınlarımıza Hür ve Özgür Kırım temennisi ile teşekkür ederim 


0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen konuyla alakalı yorumlar yapın. Kırımın Sesi