Kırım Savcısı, yaptırımları için Batı'ya teşekkür etti

Kırım Savcısı Natalya Poklonskaya, yaptırımların yarımadanın gelişmesine aracı olacağı için Batı’ya teşekkür ettiğini bildirdi.

27 Şubat 2014 Kırımın işgali ile birlikte Putin tarafından Kırım Başsavcılığına atanan Natalya Polonskaya Kırım        Tatar Halkına ve Liderlerine yaptığı zulüm karşısında Putin tarafından General yapılmıştı. Batının Kırım İşgalinden dolayı Rusya büyük sıkıntı çekerken Savcı Polonskayanın açıklaması dikkat çekti.

"Komsomolskaya Pravda" gazetesine konuşan Savcı Poklonskaya, "Yaptırımlarından dolayı Batı'ya teşekkür ediyorum. Yaptırımlar  Rusya'nın iyiliğine oldu. İyi ki yaptırımlar uygulandı. Batı'da eşcinsel evlilikleri var, ahlaksızlık diz boyu. Yaptırımlar çalışanlarımızın Kırım turizmini, tatil beldelerini geliştirmeye vesile olacak, yarımadayı güzelleştirecekler. Yaptırım nedeniyle uzaklardaki adalara giderek tatil yapamayacaklarını anlayan memurlarımız yarımadayı geliştirecekler" dedi.

Yarımadada iç savaş çıkabileceği konusunda yapılan spekülatif haberlere de tepki gösteren Savcı Poklonskaya," Burada insanlarımız meydanlara çıkarak 'Hükümet İstifa' diye bağırmıyorlar. Herkes istihdam ediliyor. Örnek verecek olursak savcıların dörtte biri Kırım Tatarlarıdır. Burada ne etnik ne dil ne de inançlarına göre insanlar ayrıştırılmıyor" diye konuştu.


0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen konuyla alakalı yorumlar yapın. Kırımın Sesi